torstai 2. heinäkuuta 2009

Leirielämää ei sen enempää on kaikki tää....

Terveisiä Jaakkolasta!!
Leiri on vielä kesken mutta nyt kun aikaa riittää voin kirjoitella blogiin. :)
Maanantaina ratsastin 1. tunnin Höfdingillä, 2. Árilla. Molemmat tunnit menivät hyvin, vaikka kuuma olikin!! :D
Tiistaina oli vuorossa 2h maasto johon kaikki lähtivät samaan aikaan. Menin Heimirillä :) Tiistain iltatunnilla ratsastin Rákin kanssa joka oli IHANA! Hän olikin juuri tullut astutuksesta ;> Saa nähdä, saadaanko ensi vuonna kaksi pikkuista. Sekä Rák että Hrima astutettiin Skelmir frá Porilla (om. Tiina Ryhänen)!
Keskiviikkona oli yksi ilman satulaa-tunti. Menin Heimirillä! Laukkasin ohjat kaulalla kädet sivuilla! :>
Kymmeneltä illalla lähdettiinkin yömaastoon, minulla ratsuna Höttur. Emma joka ratsasti edelläni Gullverilla oli hyvää seuraa ja karautimme monesti auringonlaskuun. (Eli laukkasimme paljon ja kovaa)
Torstaina oltiin uittamassa hevosia. Ratsastin Höfdingillä :) Uitu ei mutta kuovittiin ja PALJON!! :D Siirikin siinä hätäkässä koitti myös uimista hevosen vierellä sillä Sprettur esitti hukkuvansa ja loikki vedessä kuin pupunen.
Tänään perjantaina viisi leiriläistä jättää leikin kesken (Emma mukaanlukien) ja lähtee kotiin. Tänne jää Siiri, Noora, minä, Heidi ja Elisa. Tänään on vielä leirikisat ja mökin suursiivous.
Huomenna lauantainna suuntaamme kohti särkijärveä ja vaellamme neljä tuntia. Tänään illalla minä lähden vielä maastoon köröttelemään. :)
Bloggailen myöhemmin lisää, MOI!! :)

Mymmeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti